Untitled Document

 

Termékeink, szolgáltatásaink

 

Elsősorban kartonált és keménytáblás könyveket állítunk elő, de a drótfűzött termékek is jellemzőek cégünkre.

 

Lényegesen kisebb mennyiségben készülnek egyéb nyomdai úton előállítható termékek, mint például plakátok, szórólapok, prospektusok. Az elmúlt években jellemzően 4-5 millió darab kartonált könyvet, 1-2 millió darab irkatűzött terméket és 2-2,5 millió darab keménytáblás könyvet állítottunk elő évente.

 

 

 

2007. december 31-ig a keménytáblás kötészet befejező műveleteit alvállalkozó végezte.

2008. január 1-től beüzemeltük saját keménytáblás kötészetünket egy Müller-Martini Diamant 60-as beakasztó sor és egy BDM Speed táblakészítő automata gép formájában.

Főleg a könyvborítóknál van igény speciális felületnemesítő eljárásokra (pl.: fóliázás, kötészeti aranyozás, domborítás, UV lakkozás stb.), amit kiváló partnerünk a Folkem Kft. végez a legkorszerűbb technikával.

 

Beruházásaink

Az elmúlt két évben építettünk egy 2300 m2-es csarnokot és fejlesztettük a kartonált kötészetünket, valamint új keménytáblás kötészetet alakítottunk ki.

A beruházások értéke 980 millió Ft volt. Ezt kisebb részben saját erőből, nagyrészt pedig hitelből valósítottuk meg. Igen fontos volt, hogy négy uniós pályázaton indultunk és nyertünk.

Támogatások nélkül nem tudtuk volna megvenni  a világszínvonalat képviselő Müller-Martini gépeket. Ezzel lehetővé vált, hogy gazdaságosabban és főleg kiszámíthatóan tudjuk a keménytáblás könyveket készíteni. Az októberi és novemberi hónapok mindig gondot jelentettek annak ellenére is, hogy alvállalkozóink a lehetőségeikhez képest rugalmasan, korrekten működtek együtt velünk. A beruházásaink során az őszi kapacitásproblémák várhatóan megszűnnek.

Jelenleg cégünknél 140 fő dolgozik.

A beruházásaink után reméljük, hogy a jelenlegi partnereink továbbra is elégedettek lesznek a termékeinkkel.  Megnövekedett kapacitásunk lehetővé teszi, hogy bővítsük vevőink körét, ezért kérjük, hogy tiszteljenek meg árajánlat kérésükkel.

   
Kinizsi Nyomda - 4002 Debrecen, Bayk András kert 21. {Létai út vége} - Telefon: 06 52/525-890, Fax: 06 52/525-870 - E-mail: kinizsinyomda@kinizsinyomda.hu